Heeft u altijd al eens een dagje naar Den Bosch gewild maar is het zo ver reizen? Waarom verwend u zichzelf niet eens een keer met een dagje naar Den Bosch en gaat u daarna lekker overnachten in een vd Valk hotel Den Bosch? Geniet van de prachtige stad die Den Bosch is met verschillede culturele bezienswaardigheden en uitgaansgebieden om daarna heerlijk te ontspannen in één van de prachtige kamers die van der Valk hotels aanbiedt!

Wat biedt het van der Valk hotel in Den Bosch aan?

De mensen die naar dit van der Valk hotel in Den Bosch zijn gegaan waren zeer tevreden en beoordeelden het hotel met een 7.1. Vooral het heerlijke ontbijt, dat van der Valk eigen maakt, stond hoog aangeschreven. U kunt er zelfs voor kiezen om een ontbijt op bed te nemen, om uzelf maximaal te verwennen. Daarnaast is er gratis parkeren bij het hotel, dat op ongeveer 3.5 kilometer afstand ligt van het centrum van Den Bosch. De ligging is daardoor perfect, aangezien u voor overnachten in het centrum van Den Bosch een flink hoger bedrag zal betalen dan wat u nu moet betalen.

Wat zijn de kosten van het van der Valk hotel in Den Bosch?

Dat is geheel afhankelijk van welke dag u komt, in het weekend is duurder dan doordeweeks en vakantie periodes zijn in het algemeen ook duurder vanwege de drukte. Neem eens een kijkje op www.hoteldenboschcentrum.nl voor alle hotels in Den Bosch en vergelijk de prijzen met elkaar. Het van der Valk hotel in Den Bosch staat hier ook tussen en u zult zien dat deze zeer gewaardeerd wordt qua prijs kwaliteit verhouding. Verwen uzelf vandaag nog met een overnachting in het van der Valk hotel in Den Bosch!