Op deze site vindt je alle informatie over vakanties, reizen, lastminutes, weekendjes weg, hotels, campings en nog veel meer.

Vakantiebestemmingen

Heel veel Nederlanders gaan elk jaar op reis, de meeste gaan in de zomer vakantie. Sommigen blijven lekker in eigen land, anderen gaan naar de populaire bestemmingen zoals, Frankrijk, Spanje, Duitsland, Italie, Oostenrijk, Denemarken en de laatste jaren heel populair: Turkije en Kroatië. Ook zijn er de avonturiers die het ver weg zoeken bijvoorbeeld een reis naar Amerika, het Verre Oosten, Australië, Canada, Zuid-Amerika of Afrika.

Soorten vakanties 

Tussen alle drukte door is het soms heerlijk om even een weekendje er tussenuit te gaan. De meeste Nederlanders kiezen voor een weekendje weg in een hotel of in een bungalowpark/vakantiepark. Even bijkomen van alle stress die het dagelijks leven met zich meebrengt en even eruit met het hele gezin. Andere speciale soorten vakanties zijn natuurvakanties, zonvakanties, cultuurvakanties, actieve vakanties (bijv. zeilen), naaktrecreatie, wintersport en romantische vakanties.

Accommodaties 

Je kunt je vakantie op verschillende manieren doorbrengen: in een vakantiehuisje, in een hotel, kamperen in een camper, caravan of tent, in een jeugdherberg of op een boot.

Op reis met passend vervoer

Maak gebruik van een aangepaste auto (rolstoel auto) of een aangepaste bus (rolstoelbus) en ga comfortabel op vakantie. Freedom Auto Aanpassingen uit Vortum-Mullem (NB) is specialist op het gebied van auto aanpassingen. Neem contact op met Freedom en ervaar de vrijheid van een op maat gemaakte auto of bus.